Ny seier for 2.div herrene når Skogn blir slått 33-26 i Malvikhallen!
Vi starter kampen godt og leder raskt med 7 mål. Etterhvert dabber det litt av, spesielt etter at en Skogn-spiller blir sendt av banen med direkte rødt etter en fra vår posisjon håpløs takling i kontra. Vi går til pause på stillingen 14-8.
I pausen blir vi enige om å gå ut på banen å drepe kampen med en gang, men i stede for å dra ytterligere i fra fortsetter kampen i samme spor. Vi vinner kampen til slutt med 7 mål, fornøyde med 2 poeng selvsagt, men det er ikke den store gleden i garderoben etter kamp. Vi føler ikke at vi klarer å yte maks, det er så mye mer og hente. Vi er alle enige om at vi må opp et hakk, og den jobben starter allerede på trening i dag!
Vikhammers toppskorer ble Morten Norum med 8 mål, etterfulgt av Tore Bakken Bolme med 6. Ellers gledelig å se at vi har tidvis meget godt keeperspill, deriblant 2 straffe-redninger på rad av Bruheimovich! 9 av 10 utespillere kommer også på skoringslisten!
Neste kamp er 4 november borte mot Gløshaugen klokken 15 i Dragvollhallen. Neste hjemmekamp er ikke før 24 november når Nordstrand kommer på besøk!
Heia VHK!