Seier mot Strindheim i Leangenhallen 28-24
Vi møter et ungt lag som for øyeblikket ligger 3. sist på tabellen i 2.divisjon.
VHK har spillere som har sin fortid i Strindheim og kan av den grunn ha tanker som undervurderer motstanderen.
Gjennom en jevn 1. omgang hvor VHK tar ledelsen og holder den med ett og to mål gjennom hele omgangen.
Med Martin Aasvestad tilbake etter et opphold i første halvdel av sesongen, med Jim Roger Kvello tilbake etter flere år i Charlottenlund var vi spent på hvordan samhandlingen ville bli. Det var gått å se at lagleder lot de spille mye sammen, spesielt under savnet av Dino Saric som fortsatt ferierer i Australia.

Første omgang var ikke mer en godkjent fra høyt plasserte VHK. Samhandlingen i angrepet var ikke tilstede og da forsvaret til tider gikk i oppløsning pga hjemmelagets finteserke spillere, ble det en jevn kamp, men hvor VHK hele tiden så ut som de hadde kontroll.

2. omgang ble lik den første hvor lagene fulgte hverandre hele veien, selv om bortelaget var oppe i en foremålsledelse som hjemmelaget utlignet etter hvert.
Dette snudde seg da Lasse Hønstad kom på banen da det stod 10 minutter igjen av kampen. Lasse med sine gode avslutninger avgjorde kampen til VHKs fordel sammen med Morten Norum som laget 8 mål i kampen. Alt i alt en brukbar gjennomkjøring foran viktige oppgjør framover, bl.a. mot Tiller den 21.januar i Malvikhallen.
Morten Norum laget 8 mål mot Strindheim