Kjempekamp av Morten mot Sverresborg.
Ansvarlig for denne siden:
per.walseth@live.no

Nyheter
up
down
06.03.2015 Vikhammer - Charlottenlund 32 -31 (15 - 12)
Så var det klart for sesongens siste hjemmekamp mot CSK, som ikke har tapt en kamp på 2 år i seriespillet. De har avgitt 1 poeng så langt før kampen, og det poenget var det dagens hjemmelag som tok i CSK-hallen i høst. CSK har bl.a. slått Strindheim i begge kampene denne sesongen.
Det hele startet bra for hjemmelaget og etter 10  minutter var stillingen 5 - 3 til hjemmelaget. Men CSK kom tilbake og etter å ha utlignet til 7- 7 gikk CSK ifra og fikk en firemålsledelse til 7-11.
Malvikgutten Jim Roger Kvello fant rom mellom stengene til VHKs glimrende målvakt, Øyvind Bruheim. Kvello var den store forskjellen på lagene i denne perioden. Men hjemmelaget slo tilbake inn mot pause og en godt opplagt Martin Aasvestad og Morten Norum og ikke minst Lasse Hønstad sørget for å sette en hurtighet i spillet som CSK ikke maktet å følge og hjemmelaget snudde 7-11 til ledelse 15 -12 til pause. På tribunen begynte de vel 200 tilskuerne å ane en liten sensasjon og hjemmepublikummet var med og sette igang en god stemning i hallen.

Andre omgang startet som 1. omgang ble avsluttet med et voldsomt tempo fra hjemmelaget som etter hvert gikk opp til en ledelse på 9 -mål, 22-13, og dette skjedde i løpet av de første 10 minuttene av omgangen. Flere og flere ble klar over at de var med på noe unikt i VHK's historie, hjemmelaget leverte et spill og et tempo som serielederen ikke kunne følge opp. Flere spillere stod fram og i tillegg til de som allerede er nevnt må også Morten Norum og Nino Kazasic nev nes.
CSK la om i forsvar og punktmarkerte Lasse og spiste seg sakte men sikkert innpå, men kom ikke nærmere en 5-6 mål etter da 6-7 minutter gjenstod.
De siste minuttene av kampen ble ganske hekstisk og ledelsen til hjemmelaget ble spist opp og med et minutt igjen å spille stod det 32 -30.
CSK fikk en skoring til på straffe og tiden var knapp da kun 30 sekunder stod igjen og hjemmelaget hadde ballen. Hjemmelaget klarte å kaste bort ballen med ti sekunder igjen, men kampen ebbet ut med en meget fortjent seier for hjemmelaget
Kampens store spillere for VHK var først og fremst Øyvind som presterer et fantastisk målvaktspill, han erhelt utstanding i denne kampen.
Lasse, Martin og Morten er også i et vinnermodus og Martin mener vi gjør sin beste kamp i VHK-trøya.
HELT FANTASTISK GUTTER - STÅ PÅ VIDERE !


05.02.2015 Osborne - Vikhammer 24 - 32 (11 - 14)
Seier på en dag der ikke alt går som etter planen. Osborne er flinke til å skru ned tempo, og vi klarer ikke å få det opp. Osborne skal få skryt for måten de spiller på, i alle fall når de får lov til å bruke så lang tid som det de gjør. Det er ikke deres feil at det ikke blir dømt på det. Vi blir frustrerte, og det «vinner» de på. Likevel, vi klarer å dra litt i fra etter hvert og vinner til slutt med 8mål. Prestasjonsmessig er dette litt under pari, men vi er uansett veldig fornøyd med 2 nye poeng, og fortsatt topp 3. Vi ligger nå på 2.plass, men med flere kamper spilt.
Dino ble denne gangen toppskorer med 9 mål. Høydepunktet var uten tvil da Dino tok en sylfrek k lobb. En lobb som ikke kan beskrives, men oppleves! nee
Nå er ikke neste kamp før 1 mars når Steinkjer kommer på besøk. Vi satser derfor på å få noen gode treningsuker, slik at vi er topp forberedt til siste innspurt av årets sesong!( dette er hentet fra facebooksiden),
Kampprotokoll her

02.02.2015  Vikhammer - Skogn 36 - 25 (18 -11)
Så var det klart for oppgjør mot Skogn i Malvikhallen, et Skognlag som ytet meget god motstand på hjemmebane i Skognhallen.
Kampen var ikke mange minutter gammel før Skogns Vetle Rønningen fikk rødt kort for hekting av Martin Aasvestad.
To rutinerte dommere som helt klart gjør jobben sin i den situasjonen.
Kampen stod å vippet lenge i første omgang og etter 20 minutter var stillingen 10 -10. Men etter at Skogns Pawel Bilko måtte forlate banen med et smertefullt overtråkk, gikk hjemmelaget ifra og de siste 10 minuttene inn til pause ble enveiskjøring fra hjemmelagets side. For kampen og spenningen var det litt trist at bortelaget mistet to spillere som vi vet betyr veldig mye for dem.
I andre omgang ble det skoret mange mål fra begge lag og hjemmelaget var aldri truet. Lasse ble toppskorer for hjemmelaget med åtte spillermål mens Sondre med venstrehanda sørget for 7. Med denne seieren sikret hjemmelaget fortsatt 3. plassen på tabellen.
Kampprotokoll her

25.01.2015 Klæbu - Vikhammer 21 -35 (8 - 19)
Vikhammer tok en klar seier mot Klæbu i Klæbuhallen.

se kampprotokoll her

18.01.2015 Bingserien i Malvikhallen
VHKs G16-lag ble litt i letteste laget mot både Fjellhammer og Kolbotn i lørdagens to Bringserie-kamper på hjemmebane.
VHK hang med i et lite kvarter mot et knallsterkt Fjellhammer-lag. Til slutt ble det ni-målstap, 19-28, i lørdagens første kamp.

Litt lette
– Det var helt sikkert noen ting vi kunne rettet på, men vi blir litt for lette, sier Johannes Resell som av juryen ble kåret til VHKs beste spiller i kampen mot Fjellhammer.

Han hadde så fullstendig rett i akkurat det. Litt større, litt mer bredskuldret og jevnt over litt sterkere var Fjellhammer-spillerne. Derfor er guttene ute med en etterlysning da jeg spør hva de mangler for å kunne hamle opp med de aller beste i landet.

– Vi trenger noen lange gutter som er brede over skuldrene, sier Resell og Håkon Sjøvold og flirer godt.Storskytter
Sjøvold er ikke akkurat noen smågutt med sine 1,84 og viste også prov på sine skytteregenskaper mot Fjellhammer. Til slutt ble det fem mål for Sjøvold som dermed ble VHKs toppcorer i kampen.

I rundens siste kamp var det Kolbotn som var motstander for VHK. Kolbotn, som tidligere på dagen tapte med ni mål mot Fjellhammer, ble også for sterke for hjemmeguttene. Til slutt ble det tap 34-22. Mestscorende i denne kampen ble Sigbjørn Skjelan med sju mål.
(Dette er hentet fra Malvikbladet)

To kamper igjen
Etter helgens runde i landsserien ligger VHK på niende plass av puljens tolv lag. Siste runde med kamper spilles 14. februar i Ski og da skal VHK møte Herkules og Ski. Ski topper tabellen, mens Herkules er nummer tre. Dermed blir det to nye, knalltøffe, men lærerike oppgjør for mannskapet til trener Torgeir Wikhammer.

14.01.2015  NTNUI - Vikhammer 26 - 30

3 dager etter tapet for Tiller skulle en ny hard motstander stå på motsatt banehalvdel. Denne gangen var det NTNUI vi skulle møte, et hardtspillende lag som ikke er enkel å møte.
Vi blir enige om å kjøre på i 110 fra start, men etter 5 min ligger vi under 4-0 og enkelte begynner å lure på om det skal bli en ny «Tiller-kamp»… Heldigvis tar vi oss sammen, og rett før 1.omgang avsluttes går vi opp i ledelsen for første gang, 13-14.
I andre omgang prøver vi å dra i fra, men vi klarer aldri å få en større ledelse enn 3-4 mål. Men dette skulle vise seg å holde, selv om NTNUI var helt i ryggen flere ganger. Vi vinner til slutt 26-30 i en kamp der vi til tider spiller meget godt sammen. Vi er flinke til å krysse opp hverandre, og flinke til å spille sidemannen fri. Man kunne se at selvtilliten steg utover kampen, og det var befriende å se.
Alle får rikelig med spilletid, og alle presterer veldig bra. En ny debutant har vi også, 16 år gamle Jonas Hennum debuterer på venstevingen, og gjør en veldig god debut!
Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen!!!
Målskorere:
8 Morten Norum, 7 Martin Aasvestad, 4 Sondre Kleven,4 Lasse Hønstad, 3 Nino Kazazic, 3 Dino Saric,1 Lars Petter Talmo, Jonas Hennum, Andreas Eriksen, Henrik Hjelmen, Tommy Remen, Øyvind Bruheim
(ref.hentet fra facebooksiden)

Kampprotokoll her

12.01.2014 Vikhammer - Tiller 22-25 (14-14)
Store forventninger foran årets første hjemmekamp mot bydelslaget Tiller som ligger på en 4.plass i avdelingen.
Samtidig et arrangement hvor organisasjonen Hockey mot kreft fikk anledning til å selge bamser til inntekt for St.Olavs.
Dette ble en suksess, hvor bamsene havnet på spilleflaten etter 10 skorede mål for hjemmelaget.

Kampen ble dog litt annerledes enn forventet da bortelaget gikk offensivt ut i forsvar, noe som så ut til å skape store problemer for hjemmelaget.
Men utover i første omgang klarte de å løse dette, spesielt på vår høyreside i angrep med Lasse Hønstad og Henrik Hjelmen.
Vi gikk sågar opp i en tremålsledelse før pause, men Tiller klarte å utligne dette til pause, slik at det stod 14-14 til pause.

Andre omgang startet meget bra for hjemmelaget og ny tremålsledelse ble nok en gang spist opp at et meget godt organisert bortelag med Fred Forbord i spissen.
Hjemmelaget savnet skudd fra banen og kjørte stort sett med de samme spillerne bak på banen hele omgangen. De  kjørte seg fast i et mønster som bortelaget hadde løst, selv om Nino hele tiden var farlig frampå fra sin høyrekant.  Bortelaget festet grepet når 10 minutter gjenstod og ga ikke ledelsen fra seg.
Kampens store spillere var for bortelaget Fred Forbord med 10 mål og for hjemmelaget Lasse Hønstad med 6 mål. Ros også til begge VHK,s keepere Øivind og Tommy som bidra til at nederlaget ikke ble større en 3 mål.

Kampprotokoll her


09.01.2014 BRING-ARRANGEMENT I MALVIKHALLEN  17.JAN 2015
Vikhammer HK G16 inviterer til hjemmerunde i den landsomfattende serien for 16-åringer! Vikhammer HK G16 får besøk av Fjellhammer og Kolbotn.Kampene går som følger:

Lørdag 17.januar:
13:00 Vikhammer-Fjellhammer
16:00 Fjellhammer-Kolbotn
19:00 Kolbotn-Vikhammer20.12.2014 Vikhammer - Strindheim 25-29 (10-13)
En fantastisk opplevelse å være til stede i Malvikhallen denne lørdagskvelden. En hall som var fylt til randen av publikum som ville ha meg seg toppkampen mellom  hjemmelaget og Strindheim. Over 400 hundrede tilskuere fikk oppleve en kamp mellom to klubber som på forskjellig vis har kommet dit de er idag.
Strindheim rykket ned fra 1. div etter fjorårets sesong, mens hjemmelaget spilte kvalikk til 1.div uten å lykkes med opprykk.

Det startet bra for hjemmelaget som tok ledelsen både en og to ganger, men Strindheim kom foran med et par mål etter hvert og ledet med 3 til pause.
Hjemmelaget møtte et godt forsvar og en god keeper og skuddene fra banen hadde vanskelig for å komme forbi det høyreiste Strindheimforsvaret.
Men vi skoret flere mål fra høyre kant, hvir Nino Kazazic hvirkelig fikk sving på skuddarma. Gode utspill fra Lasse på høyre back gjorde at Nino ble satt opp flere ganger. Men vi trøblet litt i forsvar hvor det ble en åpninger i midtforsvaret på strek og linjespiller til bortelaget fikk komme igjennom. Men vi slipper inn bare 13 mål i første omgang.

I andre omgang holder Strindheim på ledelsen og vi er ikke nærmere enn 3 mål noen gang. Strindheim drar ifra igjennom omgangen og er oppe i en sjumålsledelse på det meste, men våre gutter kommer tilbake og kutter ned ledelsen igjen til 3 mål med 4 minutter igjen å spille. Øyvind kommer inn i mål i andre omgang, etter at Tommy stod en  bra første omgang. Øyvind gjør flere fantastiske redninger som gjør at vi hengere med helt inn. Vikhammers beste spillere etter vår mening, er Nino på kant som lager sju mål , Lasse på høyre back med 7 mål og Øyvind bakerst i mål.

Alt i alt en flott avslutning på året, med rekordstort publikum i Malvikhallen, litt surt å tape, men vi ligger ikke langt etter de to beste i avdelingen.

Nå tar laget spillefri til neste kamp som går mot Ørland på bortebane tidlig i januar.

Se hva Malvikbladet skriver her
Kampprotokoll her

07.12.2014 CSK - Vikhammer 25-25 (13-12)
Kjempekamp av være gutter mot ubeseirede CSK i Charlottenlundhallen, hvor tribunen var fylt til randen med tilhengere fra begge lag.
Vi møter et lag som i forrige kamp slo storfavoritten Strindheim og topper avdelingen med kun seire før denne kampen.
Laget har også to tidligere VHK-spillere med, både Jan Andre Sagmo og Jim Roger Kvello hadde sine læreår på håndballbanen i Malvik.
1. omgang bli jevn fra første avkast, og vi opplever to lag som spiller meget bra i forsvar, og to dommere som legger seg på en linje hvor de tillater at gutta "tar på hverandre". Det blir jevnt hele veien inn mot pause hvor begge lag til tider ikke klarer å få ballen i mål. Hjemmelaget tar ledelsen kun sekunder før pauseVog glatt gulv som førte til at kampen sluttet på 25 -25.

Kampprotokoll her:
http://www.handball.no/kamp.asp?KampId=1149934

Se hva Malvikbladet skriver:
her


27.11.2014
Sterk debut for Johan Dybvad i seniorklassen.
16 år gamle Johan Dybvad som spiller på vårt 16-lag debuterte som senior mot Brønnøysund i 3.div.
Johan laget 5 mål i kampen.
Her er bilde av Johan før kampen:12.11.2014 Steinkjer - Vikhammer 24-33 (15-16)
Kamprapport her
Vi vinner kampen med 9 mål på en dag der vi i perioder sliter både bakover og framover. 1.omgangen er absolutt ingen høydare, vi lar Steinkjer slippe gjennom altfor lett, noe som resulterer i hele 15 baklengs! Det har ikke for vane å skje så altfor ofte. Og skal vi ligge der vi ligger nå går det ikke an å prestere slik.

I 2.omgang er prestasjonen noe bedre. Vi klarer å tette igjen bedre bakover og får enkle mål framover. Til slutt vinner vi komfortabelt 24-33, som i grunn er bra, men prestasjonen totalt sett må opp om vi skal ta poeng i neste kamp som er mot Charlottenlund 7 desember!
(Dette er hentet fra Facebooksiden)
Se hva Malvikbladet skriver her

08.11.2014 Vikhammer - Ålesund 31 -20 (10-11)
09.11.2014 Vikhammer - Bergsøy  33 -15 (16-8)
Se hva Malvikbladet skriver her

Kampprotokoll VHK - Ålesund her
Kampprotokoll VHK - Bergsøy her

To viktige kamper i helga. To klare seire, først mot Ålesund på lørdag i Malvikhallen, som endte med en klar seier etter å ha ligget under med et mål til pause. I andre onmgang fikk vi bedre ballflyt og tempo og seieren ble klar til slutt.
På Søndag ventet Bergsøy i Sveberghallen, men det ble aldri noen kamp da hjemmelaget kjørte over gjestene fra spilte 15 minutter og ut kampen.
Fire poeng og fortsatt ubeseiret i 2. div denne sesongen.

24.10.2014 Gratulerer til G16 med plass i Bringserien
Vikhammer HK tok over ansvaret for G16 hos Malvik IL og Hommelvik foran denne sesongen.
27 spillere har så langt meldt overgang til VHK. Det er med stor glede å kunne gratulere 16-laget med plass i Bringserien
VHK feirer i år 15 år som egen klubb og dette er noe vi sammen med gutta på laget, trenere og foreldre kan si er historisk for klubben.
Her er lagbilde:

20.10.2014 Skogn - Vikhammer  21 - 28 (11 - 12 )
Vanskelig bortekamp for våre gutter mot Skogn i Skognhallen, en hall med et gulvbelegg som trenger en oppgradering. Flere tilfeller under kampen hvor spillerne gled og utsatte seg selv for skademuligheter.
Kampen i første omgang bar preg av stort tempo fra begge lag og hvor spesielt bortelaget(VHK) sløste med sjansene. Mange 100 %-sjanser ble brent, dog skal sies at Skogns keeper gjorde en praktomgang. Det var jevnt hele veien inn mot pause, men bortelaget scoret i siste sekund og kunne gå til pause med etmåls-ledelse.
Andre omgang ble litt annerledes da bortelaget tok føringen og økte jevnt og trutt. Flere gode kombinasjoner sørget for at vi kom flere mål foran etterhvert.
I tillegg stod keeper Tommy Remen en praktomgang bakerst og sørget for at bortelaget kun fikk 10 nettkjenninger i omgangen.
Framover på banen ble flere sjanser satt i mål bak Skogns keeper. Martin, Morten og Lasse stod fram og laget henholdsvis 8, 7 og 6 mål.
De siste ti minuttene ble en ren plankekjøring hvor det var tydelig at hjemmelaget hadde løpt fra seg, mens bortelaget fortsatt hadde tempoet oppe.

Flott gjennomført 2. omgang og fortsatt ubeseiret etter 6 kamper.
Kampprotokoll her
,
04.10.2014 Vikhammer - Ørland 40-12 (15-8)
På lørdag var det også duket for 2.divisjonsoppgjør mellom Vikhammer og Ørland. Ørland som har hatt en noe ujevn start på årets sesong med 1 seier og 3 tap måtte dra hjem med 0 poeng etter å ha tapt med hele 28 mål!
Vi starter kampen noe slaskete og spiller ingen god handballl. Vi virker tamme og uinteressert. Vi lar Ørland komme til alt for lette sjanser og de leder både 0-1 og 1-2. Nå skal vi ikke si at å ligge under 0-1 og 1-2 er det værste som kan skje, men pretasjonene var altfor dårlig. Vi klarer etterhvert å komme oss litt opp, og klarer å rykke litt i fra. Men likevel er det ikke helt topp. Vi går inn til pause med en 15-8 ledelse, men man går ikke i garderoben med noen fornøyd følelse. Vi vet vi kan bedre, og hadde det vært(med all respekt for lørdagens Ørland) en bedre motstander hadde ikke dette holdt.

Vi blir enige i pausen om å skjerpe oss, og at vi skal gå på banen å vise hva vi er laget av. Vi gjør en helt annen prestajon i 2.omgang, og klarer å dra i fra. Men, når man skorer 40 mål og speaker presenterer motstanderens keeper med fullt navn p.g.a meget gode prestasjoner, betyr det at vi bommer altfor mye på opplage sjanser. Hørte noen fra benken si vi bommer på ca 20 100%, men dette skal tas med en klype salt. Uansett all honnør til Bård Grøndtvedt i motstanderens mål. Vi jobber bra i forsvar, og bakerst ha vi en som redebuterer i Vikhammer, Tommy Remen, som står veldig godt, redder 3 straffekast, og lar kun 5 skudd gå forbi seg på 40 min. Godt å se at vi har iallefall to gode keepere i VIkhammer, som kan bli utrolig viktig utover denne sesongen.

Vi vinner 2.omgang 25-4, noe som må være godkjent på en omgang i 2.divisjon. og når man legger sammen begge omgangene blir dette 40-12.

Vi har allerede nevnt Tommy, men en annen som bør nevnes er Morten som spiller utrolig godt. Han spiller på en noe ukjent plass i midten, men kommer ut av det på en herlig måte. Setter opp andre, skorer selv og jobber godt bakover. I tillegg har vi Dino som igjen gjør en god kamp!

Det var litt mindre tilskuere på denne kampen enn tidligere, men vi vil uansett takke dere som tok turen! Tusen takk alle sammen! Morsomt at dere tar turen og støtter oss:-)

Nå har vi to uker kamp-fri før vi skal spille borte mot Skogn. Det blir helt sikkert en spennende kamp, og vi håper mange tar turen nordover og støtter oss. Mer info ang den kampen vil komme (kopi fra facebooksiden).
Kampprotokoll her

28.09.2014 Vikhammer - Klæbu  33 - 18 ( 16-10)
Et meget ungt Klæbu-lag entrer Malvikhallen mot et hjemmelag som har to seire og en uavgjort så langt i denne sesongen.
Klæbu mønstrer også en "trenerlegende" på benken, nemelig Sven-Tore Jakobsen, som alle husker som den treneren som førte håndballdamene våre opp i verdens-eliten på slutten av åttitallet.

De første minuttene ble jevnspilt men etter 5 -6 minutter begynner hjemmelaget å dra ifra. Hjemmelaget sliter litt i de bakre rekker i forsvaret hvor bakkerste midtspiller  ofte blir liggende alene mot motstanders strekspiller. Dette pga et  meget offensivt forsvar fra hjemmelagets side.
Inn mot pause blir avstanden større og større og særlig Martin og Dino markerer seg i angrep.
Til pause er stillingen 16 - 10 til hjemmelaget, men det unge laget til Klæbu kjemper hele tiden. Hele 12 av spillerne er født i 1997 og altså første-års attenspillere .

Andre omgang startet litt kaotisk med mange feil i angrepsspillet, feil valg og mange feilpasninger. Dette ble litt  bedre etter hvert, men mange avslutninger var for dårlige og Klæbus unge keeper stod ofte i veien. Et meget offensivt forsvarspill i denne omgangen førte til flere kontringer for hjemmelaget. Martin og Dino var de beste spillerne i kampen med 8 mål hver i protokollen og hvor Morten og Henrik fulgte opp med 4 hver.
Bakerst fikk Marius Sundberg komme inn i målet med ca 15 minutter igjen av kampen. Han stod meget bra og reddet bl.a. et straffekast.

Dersom en skal være kritisk til noe var det at en savnet samspillet i denne kampen, det ble veldig mye en og en. Dette er noe som må rettes på foran møtene med de beste lagene.

Kampprotokoll her

25.09.2014 Tiller - Vikhammer  26 - 31
2 nye poeng borte mot Tiller i går, der de første 10-15 min blir avgjørende for resten av oppgjøret. Vi går raskt opp i ledelsen og er 5 mål foran allerede etter 7 min. De siste 40-50 minuttene er ingen stor handballkamp, men vi gjør jobben vår og cruiser inn til en komfortabel seier 31-26. Det nærmeste Tiller kommer er 4 mål, mens vi på det meste er oppe i en 9-måls ledelse.
Lasse fortsetter å imponere, og blir mestskorende også i denne kampen med 7 mål. Dino er hakket bak med 5. Ellers gjør Andreas en god jobb i forsvaret, sammen med Frode som også til tider står meget godt i forsvar.
En god lagseier, der vi føler at alle bidro til 2 poeng.
Neste utfordring blir førstkommende lørdag 27/09-2014 når Klæbu kommer på besøk! Denne kampen går klokken 18.00 i Malvikhallen. Vi håper på full hall, god stemning og magisk handball!
(Artikkel hentet fra VHK's facebookside)

Kampprotokoll her

22.09.2014  Vikhammer - NTNUI  30 - 30 (14-14)
Toppoppgjør i Malvikhallen når VHK tar i mot NTNUI. En merker det allerede før kampen at her er det tenning fra  begge lag.
Bortelaget kommer best igang og leder 6 -3 tidlig i kampen, men hjemmelaget kommer ajour fort og fram mot pause veksler lagene på å lede med et mål.
Nyervervelsen Lasse Ross Hønstad viste seg fram fra sin beste side og skoret jevnt og trutt fram mot pause. Ved pause var resultatet 14 -14 . Mange tilskuere hadde møtt fram til denne kampen og de fikk virkelig oppleve en spennende kamp. VHK gikk ut i et offensivt forsvar noe gutta fra høyskolen "slet" litt med i begynnelsen.
Men bakerst stod Øyvind meget bra og reddet bl.a. et 7-meterskast.

Her er to av våre sentrale spillere, nysigneringene Lasse Ross Hønstad og Martin Aasvestad.

Utover i andreomgang gikk hjemmelaget opp i ledelsen og på et tidspunkt stod det det 22-18 på tavla. Men etter timeout for bortelaget kom de straks ajour og resten av omgangen ble jevn med et lite overtak til hjemmelaget helt til 26 -25. Da bortelaget kom ajour kom de foran med et mål og ledet 30-29 da et minutt gjensto av kampen, men hjemmelaget greide å skore utligningsmålet, da Dino Saric satte inn den siste straffen. Lasse og Dino framstod som de mest effektive spillerne sammen med Nino, Morten, Martin og Henrik. Lasse og Dino laget 7 mål hver mens Morten stoppet på 4 mål.  Vi fikk med oss et poeng som ble vunnet på slutten av kampen, og gutta skal være fornøyde med dette da bortelaget vil gi også andre topplag god matching framover. Våre gutter har helt klart hevet seg fra forrrige sesong, men fortsatt er det et stykke igjen til toppnivået til Strindheim og CSK, kanskje.

Kampprotokoll her

14.09.2014  Vikhammer - Osborne  30-21 (15-7)
Første kamp i 2.div ble forholdsvis lett match mot et noe "aldrene" motstanderlag, bestående av spillere fra født i 1969 og litt yngre. Osborne tok ledelsen både 1-0 og 2-1 men derfra og inn mot pause var det ingen tvil. Nysigneringen Lasse Hønstad markerte seg i første omgang med stor fart og sikre avslutninger. Sammen med Martin Aasvestad og Morten Norum utgjorde disse tre en stadig trussel mot Osbornes forsvar. Da i tillegg Nino Kazazic markerte seg med hele 7 mål i kampen fra ving og i kontra, ser dette bra ut for fortsettelsen.

Forsvaret satt bra i første omgang, det ble mye mann mot mann, da Osbornegutta ville inn å "krige" en mot en. Våre gutter stod på bena og flyttet disse hurtigere enn Osbornes gutter.

I andre omgang fikk Osborne litt for lett spillerom fra strekposisjon, noe som også gjør at de scorer hele 14 mål i denne omgangen.
Altså ender andre omgangen 15-14 til hjemmelaget.
Ellers var det bra oppmøte på tribunen og alle billettinntekter gikk til Hockey mot kreft.
Neste kamp er mot NTNUI i Malvikhallen kommende søndag.
Kampprotokoll her

18.08.2014 Årsmøtet avholdt med flere nye styremedlemmer.
Godt oppmøte på årsmøtet som ble avholldt 14.08.2014.
Årsberetning og revidert regnskap ble godkjent samt budsjett for inneværende sesong.
Nytt styre valgt med nye styremedlemmer: Kristin Sjøvold og Tor Eggen. Per Walseth ble valgt som leder med Arnt Lysø som nestleder.
Kommer tilbake med årsmøteprotokoll senere.

17.08.2014
En ny spennende sesong står for døren med hele 5 lag påmeldt for VHK.  Vi har i år i tillegg til  to seniorlag og gutter 18-lag også tatt over 16-åringene fra Malvik og Hommelvik. Disse utgjør 2 lag og skal spille i hver sin avdeling kommende sesong.
Et av lagene skal ut i Bringseriekvalikk allerde første helga i september. Denne foregår i Stavanger og de skal møte Viking HK og Kongsvinger håndball.

Herrer 2.divisjon starter opp med første kamp allerede 13.sept i Sveberghallen mot Osborn, men skal allerde siste helga i august ut i åpningscupen som arrangeres i Nidarøhallen.

Et par nysigneringer er foretatt for herrespillerne, nemelig  Tommy Remen som vender tilbake fra spill i Kolstad og Martin Aasvestad som kommetr fra Elverum.

Treninger framover vil vi komme tilbake til, men allerede nå er det klart at vi starter treningen for seniorer i morgen mandag kl. 21.00 i Malvikhallen.

Trenere for sesongen er for 2.div: Torgeir Wikhammer og Marius Brattgjerd
Trykk på bildet for større
                         Våre sponsorer
Se hva aviser skriver
02.02.15 Malvikbladet - VHK - Skogn
02.02.15 Brønnøy avis - Brønnøysund-VHK
12.01.15 Malvikbladet - VHK -Tiller
04.01.15 Malvikbladet -Ørland-VHK
04.01.15 Fosnafolket -Ørland - VHK
20.12.14 Malvikbladet -VHK-Strindheim
16.12.14 Fra 3.div i Stjørdalens Blad
07.12.14 Malvikbladet : CSK - VHK
01.12.14 Adresseavisen fra CSK-Strindheim
12.11.14 Malvikbladet fra Steinkjer-VHK
09.11.14 Malvikbladet fra VHK-Ålesund
02.11.14 Herøynytt fra Bergsøy-Tiller
07.10.14 Fosnafolket - VHK-Ørland
07.10.14 Herøynytt fra Bergsøy-Ålesund
29.9.14 Strindheim - Bergsøy
20.9.14 Fosnafolket: Ørlandseier mot Osborne
Malvikbladet: VHK-seier i åpningskampen
Stjørdalsnytt: Seier for Blink
Fosnafolket : Ørlands seriedebut
Fosnafolket:  Ørlandtap for Bergsøy
Levangeravisa: Skogn tap i serieåpningen
Bergsøy-hjemmeside: To seire i åpningen